Bullpadel Hack Control (2019)

3 599 kr
2 900 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Bullpadel Hack CTR (2019) 
Är vårt mest sålda racket och det är ett racket som passar de flesta spelare oavsett nivå.
Det är mer lättspelat än "vanliga" Hack.
Hack Control har ett kolfibermaterialet XT Carbon 18K. Det innebär att ytskikten består av ett kolfiber med 18000 kolfibertrådar per cm², att jämföra med industristandard som är 3K. Ju fler trådar desto snabbare och mer responsivt kolfiber som fångar upp och rekylerar bollen. 
Racketen har en rund form vilket ger en stor sweetspot och ett lättspelat racket. Bullpadel Hack Control 2019 är ett perfekt val för spelaren som vill ha ett lättspelat racket med absolut toppkvalitet.

NYHET!
Årets modell har även två stycken system som gör att man kan ändra racketens vikt och balans, dessa vikter säljs separat.
PROTECTOR CUSTOM WEIGHT 3x3 gram. Detta är 3st metallplattor à 3 gram som kan sättas på olika utvalda platser på Bullpadels Pro Line modeller för 2019. Plattorna finns i två färger, silver och svart (säljes separat).
GRIP CUSTOM WEIGHT 5 och 10 g. Denna innovation som också är framtaget för Pro Line modellerna 2019 gör att bottenpluggen på racket kan bytas ut mot en dito som väger 5 eller 10 gram mer, detta gör att rackets vikt och balans kan anpassas efter en spelares individuella tycke och smak (säljs separat).

Övrigt
Bullpadel HACK är utrustat med vibrationsdämpningssystemet Vibradrive som består av ett silikonmaterial som finns längs hela handtaget. För att skydda racket mot slag och märken finns även ramskyddet Metalshield. 
Handledsremmen är tillverkat av ett bredare och skönare material i stället för det traditionella snöret.
Levereras med heltäckande termofodral.

Federico Chingotto rankad topp 25 i världen spelar med detta racket.

HACK CTR PRO-line.

Vikt : 365-380 gr. 
Breddkärna : 38 mm. 
Rambredd : 38 mm.
Balans : Låg.
Huvudform : RUND.
Yttre kärna : XTend Carbon 18K
Inre kärna : BlackEva.
Ram : 100% karbonrör.
Ramskydd : Aluminium.