Bullpadel Vertex Control

3 795 kr
3 295 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Vertex Control
Vertex Control är tillbaka i en uppdaterad version med ny stilren design. Detta racket är perfekt anpassat för den avancerade spelaren som söker kontroll och precision i varje slag, och som gillar att nyttja sina defensiva egenskaper för att utmanövrera sina motståndare.

Träffytan är tillverkad i 12k kolfiber och har en sandpappersliknande struktur vilket ska ge något bättre grepp i bollen i det långsamma spelet som kräver maximal precision. 

Den nya kärnan Adaptia byggs upp av olika gummimaterial med olika densitet för att bättre anpassa sig till både de snabba och kraftfulla slagen och de lätta slagen med mer finess. 

Årets modell har likt tidigare år greppet Hesacore som standard. Detta grepp som monteras under överlindan minskar vibrationerna och ger ett skönare och stabilare grepp om ditt racket.

För att ytterligare absorbera de vibrationer som uppstår vid bollträffen så har Bullpadel utrustat sina racketar i Pro Line-serien med Vibradrive-teknologi. Längs hela handtaget ligger en mjuk polymer som gör att vibrationerna inte når armen och därmed minskar risken för skador. 

Kvar från förra årets modeller är även det innovativa ramskyddet i vilken det går att montera små vikter som justerar balansen i racketen. Genom att montera en vikt högst upp på racketen så blir racketen mer topptungt och därigenom genereras mer kraft i slagen. Monteras två vikter i facken på varsin sida av racketen så skapas ytterligare balans. Monteras samtliga tre vikter så får du maximal kraft i ditt racket. För att ytterligare kunna anpassa egenskaperna i ditt racket kan du även justera vikten i handtaget. Du kan där montera på vikter på antingen 5 eller 10 gram för att justera ner tyngdpunkten i racketen vilket ger bättre kontroll och precision i dina slag.

Notera att vikterna som monteras på ditt racket gör att totalvikten på ditt racket förändras. Detta kan öka risken för skador i underarm och armbåge.

Till detta padelracket medföljer ett specialutformat racketfodral med termostoppning som skyddar ditt padelracket mot stötar och temperaturskillnader.

Ram: 100% kolfiber
Träffyta: 12k kolfiber
Kärna: Adaptia

Vikt
365-380 g
Tjocklek
38 mm
Form
Rund
Balans
Låg
Spelartyp
Expert
Rackegenskap
Kontroll