Bullpadel Vertex Control (2019)

3 299 kr
2 849 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Bullpadel Vertex CTR (2019) är en mer lättspelad variant av padelracket Vertex 2.
NYTT för i år är att Vertex Control 2019 kommer med ett färdigmonterat Hesacore-grepp som är ett nytt ergonomiskt grepp för padelrack.
Greppets rutmönster ska ge en bättre kontakt mellan handen och greppet samt minska vibrationerna i bollträffen.
Enligt tillverkaren så ger det spelaren en känsligare och skonsammare spelupplevelse samt att det minskar risken att få "tennisarmbåge".

NYHET!
Årets modell har även två stycken system som gör att man kan ändra racketens vikt och balans, dessa vikter säljs separat.
PROTECTOR CUSTOM WEIGHT 3x3 gram. Detta är 3st metallplattor à 3 gram som kan sättas på olika utvalda platser på Bullpadels Pro Line modeller för 2019. Plattorna finns i två färger, silver och svart (säljes separat).
GRIP CUSTOM WEIGHT 5 och 10 g. Denna innovation som också är framtaget för Pro Line modellerna 2019 gör att bottenpluggen på racket kan bytas ut mot en dito som väger 5 eller 10 gram mer, detta gör att rackets vikt och balans kan anpassas efter en spelares individuella tycke och smak (säljs separat).

Övrigt
VERTEX är utrustat med vibrationsdämpningssystemet Vibradrive som består av ett silikonmaterial som finns längs hela handtaget. För att skydda racket mot slag och märken finns även ramskyddet Metalshield.
Bullpadel Vertex 2 Control har en rund form, vilket gör det till ett lättspelat alternativ för spelarna som vill ha ett toppracket.
Ytan på Vertex 2 Control har en speciell struktur som mest kan liknas vid sandpapper, dock har vi på Padelmaniac märkt att den här sandpapperytan ganska snabbt kan slitas bort. Men vår uppfattning är att det inte påverkar egenskaperna mycket alls. Men detta vill vi att du skall vara medveten om innan ditt köp.

Handledsremmen är tillverkat av ett bredare och skönare material i stället för det traditionella snöret.
Levereras med heltäckande termofodral.

VERTEX PRO-Line.

Vikt : 365-380 gr.
Breddkärna : 38 mm.
Rambredd : 38 mm. 
Balans : Låg. 
Huvudform : Rund. 
Yttre kärna : XTend Carbon 12K 
Inre kärna : BlackEva. 
Ram : 100% karbonfiber
Ramskydd : Aluminium.