Nox AT10 Genius by Agustin Tapía (2020)

2 995 kr
1 999 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Nox AT10 Genius by Agustin Tapía
AT10 Genius är Agustin Tapías nya vapen inför nästa säsong av World Padel Tour. Detta racket är byggt på samma form och med samma kärna (HR3) som i föregångaren AT10 Gold. Men till årets modell har man uppgraderat materialet i träffytan till ett 12k kolfiber och lagt på en räfflad struktur. Detta för att ge ännu bättre kraft i slagen och ytterligare grepp i bollen i det långsamma spelet vid nät. Årets modell har fortfarande kvar den inverterade V-bryggan mellan handtag och träffyta vilket ytterligare förbättrar kontrollen och precisionen i racketen. Racketen har även det avancerade antivibrationssystemet AVS integrerat vilket minskar vibrationerna som uppstår vid bollträffen och därför blir skonsammare mot armbåge oach underarm.

Till skillnad från vissa andra varumärken så spelar Noxs proffs-team på omodifierade racketar direkt från Noxs vanliga kollektion. Du kan därför uppleva samma känsla på banan som Agustín Tapia gör under en WPT-match.

Detta racket levereras tillsammans med en racketpåse som skyddar ditt racket under transport, samt ett transparent ramskydd som skyddar ditt racket från slag i väggar och golv.

Ram: 100% kolfiber

Träffyta: 12k kolfiber

Kärna: HR3

Vikt
360-375 g
Tjocklek
38 mm
Form
Rund
Balans
Medel
Spelartyp
Expert
Rackegenskap
Balans