Om Oss

Padelmaniac erbjuder utvald padelutrustning oavsett vilken nivå du spelar på. Vi säljer racket, väskor, bollar, skor, kläder och grepplindor m.m. för både motionärer och elitspelare. Vi har noggrant valt ut produkter som vi själva testat och gillar. Det är av största vikt att de produkter vi erbjuder håller hög kvalitet. Hör av dig om du ska köpa padelracket så hjälper vi dig.


SORTIMENTET FYLLS PÅ

Vi kommer fylla på sortimentet allt eftersom med fler fantastiska produkter/tillbehör för alla padelgalningar där ute. Vi säljer produkter från några av de ledande varumärkena i världen, bland annat Adidas, Bullpadel, Nox, Royal Padel, StarVie och Vibor-A.


PROVSPELA DEMORACKET

Det är alltid bra om man funderar på att köpa racket att först testa ut ett märke och modell som passar. Dels är det en ganska dyr investering i rena pengar, men framförallt så är det viktigt att hitta ett racket som passar dig och din spelstil. Med fel racket är det stor risk att ditt spel påverkas negativt men framförallt så ökar risken för skador såsom tennisarmbåge osv. 

Ovanstående argument gör att vi gärna vill erbjuda alla som bor i Östersund gratis racketprovning innan du köper ditt racket av oss.
Läs mer här: padelmaniac.se/bokademo


SAMARBETSPARTNERS

Allt blir bättre om man hjälps åt, på den här sidan kommer vi samla alla partners som vi samarbetar med och gillar:
padelmaniac.se/sidor/samarbetspartners


Bakgrund/historik


HUR VI FANN PADEL

Den första padelbanan kom till Östersund sommaren 2016 och den första hallen invigdes 2017. Efter första matchen i denna nya, för oss helt okända sport var vi fast. Padel har en tendens att göra folk galet beroende av att bara få spela mer och därför gav vi vårt företag namnet Padelmaniac som på svenska betyder Padelgalning. 

Många som testar padel blir fast direkt och vi är inget undantag. Padel är en fantastisk sport som är lätt att lära sig och man får till roligt spel redan från första stund även om alla fyra spelare är nybörjare. Att man är just fyra spelare gör att det även blir en väldigt social tillställning och en utmaning att försöka bli samspelta. Sporten är lätt att komma in i men oerhört komplex och svår att bemästra, man inser snabbt hur många dimensioner det finns av spelet och att taktik är en stor del av utvecklingen till att bli riktigt duktig.


SÅ STARTADE RESAN

Kärleken till sporten gjorde att jag, Thorbjörn Östling efter en vecka i Båstad där jag beundrade världens bästa spelare under Swedish Padel Open bestämde mig för att dra igång försäljning av padelprodukter. Snabbt insåg jag att för att detta skall bli optimalt så behöver jag en partner och konstaterade att den perfekta mannen för jobbet var min kusin Jimi Eiremo som också är galen i Padel, att han dessutom jobbar som säljare och är väldigt duktig och driven gör inte saken sämre! :-)

Så i september 2018 bildade vi tillsammans ett aktiebolag där padel kommer vara i fokus. Vår ambition är att hålla hög service och kvalitet i allt vi gör och hoppas att vi får en långvarig relation med er kunder i padelns fantastiska värld!!

Med vänliga hälsningar 

Jimi & Thorbjörn"Padelmaniac fokuserar på hög kvalitet och bra service!"Företagsuppgifter
Padelmaniac Sweden AB
Ställverksvägen 1
831 52 Östersund

Organisationsnummer: 559170-7798
Bankgironummer: 5300-1046


VD: Thorbjörn Östling
E-post: [email protected]

Säljare: Jimi Eiremo
E-post: [email protected]